Några Frågor?

 Maila oss 

 support@dinosaurized.com 


Dragon Belly Hölster

LETAR DU EFTER DET ULTIMATA UNIVERSELLA HÖLSTRET?

En kombination av skydd och rörlighet: Dragon Belly Hölster är lösningen för dig!  

Tufft & bekvämt: Dessa hölster är tillverkade av ett luktlöst, lätt, hållbart syntetmaterial och sitter som ett extra skinn på din mage.

Taktiskt & praktiskt: 100% dolt, fastsittande och snabbt att nå -Dragon Belly Holster är tillverkad för att lösa över 7 problem som vapenanvändare ofta har. Här ska vi se hur. 

100% DOLT HÖLSTER

Många andra hölstermärken hävdar att deras hölster lätt kan döljas. Sanningen är att dessa fungerar så bara när du står stilla.

Om du rör dig kommer dessa skrymmande hölster attbukta ut och börja gunga, och du kan hamna i farliga situationer om kriminella eller rånare märker att du är beväpnad. 

Så om du ska vara beväpnad på allmänna platser, se till att din ”sak” är 100% dold & sitter stadigt fast. För när det inträffar något kan det hända att du måste springa, gömma dig eller hoppa.

Dragon Belly Holster är det hölster som sitter bäst fast och är mest dolt, det är ett stramt åtsittande band av plast som täcker magen, höften eller bröstet (vilket du vill).

Det sprider ut vapnets vikt så att kvinnor och män kan bära det utan att känna sig tunga & obekväma.

SÄG ADJÖ TILL DÅLIG LUKT

Många människor älskar att använda läderhölster bara för att det ”är så snyggt”. Ja, men det luktar hemskt, särskilt på människor som bär det hela dagen. Läder absorberar helt och hållet våra kroppslukter, väglukter, ”parfym” från husdjur, och det finns inget sätt att ta bort dem på.

Neopren - Dragon Belly Holsters 100% luktavvisande, tvättbart & andningsbart material gör det också möjligt för dig att tvätta och ta bort all smuts & och alla bakterier från det.  

GÅR SNABBT ATT DRA

Dragon Belly Hölster utformades för att se till att den sparar varje millisekund som en vapenanvändare har när han/hon drar sitt vapen.

*Nytt - Avtagbar Fästrem (detaljinformation nedan): Den här remmen orsakar inga ljud, och du kan ta av den för att förkorta dragtiden.

Flexibelt: Du kan placera ditt hölster/vapen mot vilken del av kroppen som helst varifrån du kan dra ditt vapen så snabbt du kan.

Mjukt och lätt material: Neopren låter dig dra ditt vapen fullständigt smidigt.  

Passar för kvinnor: Dragon Bellys utspridande design underlättar för kvinnor, särskilt de som bär den hela dagen, så de känner sig mindre tunga (i benen och bröstkorgen), och ger dem större möjlighet att dra fram vapnet snabbare."Jag har prövat 15 eller fler hölster och har aldrig hittat något som kändes helt rätt. Jag har burit det i åratal i min framficka eftersom ankelhölster, insidan av mitt bälteshölster, falska mobilfodral och allt annat inte heller dungerade bra för mig. Problemet när jag bar det i fickan var att det kvittade vilket fodral jag än använde så syntes ändå konturerna av vapnet. Jag såg det här hölstret och kände mig väldigt skeptisk till att det skulle fungera, särskilt för det priset! Jag måste erkänna att jag hade väldigt fel. Hölstret är väldigt bekvämt även om det kan bli lite varmt, det passar min Ruger LCP och S och W livvakt mycket bra tillsammans med extra magasin. Hölstret döljer det fantastiskt bra (se mina bilder) Jag skulle säga att detta är ett definitivt köp! Förutom att jag gillade det här hölstret oerhört mycket var frakten ovanligt snabb och jag fick det på ett par dagar. Jag skriver normalt sett inga recensioner på Dinosaurized men det här hölstret var värt det! " - Joseph , Northbrook, Illinois.  

 - Ronald , KLÄSSBOL.


DET ÄR INTE BARA ETT HÖLSTER, DET ÄR ETT UNIVERSELLT 5-I-1, ETT SOM KAN BÄRA PISTOLER AV OLIKA STORLEK 

DET ÄR OCKSÅ UTFORMAT SÅ ATT DU KAN BÄRA VAPEN MOT OLIKA DELAR AV KROPPEN⭐⭐⭐⭐⭐ 5-stjärniga omdömen av


ENDAST IDAG: Vi ger bort 100 DRAGON BELLY HÖLSTER + GRATIS FRAKTtill de första 100 kunderna:

Få ditt nu, först till kvarn Varför köpa_Dragon Belly Hölster?

✔️ Sitter fast: 100% fastsittande mot kroppen, 100% döljbart.  

✔️ Andningsbart: Är bekvämt, särskilt för den som bär vapen hela dagen.

✔️ Unisex: Passar Kvinnor & Män.

✔️ Passar till alla kläder: Med Dragon hölster kan du bära joggingbyxor, träningsshorts, löst sittande jeans, under en klänning, kjol, yogabyxor, m.m.

✔️ Fungerar med Höger & Vänster Drag.

✔️Universellt elastiskt hölster av medicinsk grad passar små, väldigt kompakta, kompakta, och till och med pistoler och revolvrar i fullstorlek. Alla 380, 9mm, 40 auto, 45 ACP, 38 special, 357 och 10mm osv. 

✔️ Flexibelt: Kan bäras innanför midjebandet, utanpå midjebandet, som en crossbody, vid ljumsken, klockan-5-position (bakom höften hip), korsryggen and till och med högt upp som ett axelhölster.

✔️ Luktfri: Absorberar inte lukter och är tvättbart.

 GODA NYHETER: DRA VAPNET SITTANDE 

✔️ Att sitta och dra vapnet (med andra hölster) kan vara ganska obekvämt & krångligt, en gång i tiden fick vapenägaren träna mycket för att ”behärska” att dra vapnet i fordonet/sittande.

✔️ Nu kan du enkelt dra ditt vapen med Dragon Hölster, bär det bara mot bröstet eller magen, och även när du sitter på kontoret eller i bilen kommer du vara 100% förberedd.

3/2/2020: NY FUNKTION : FÄSTREM - MINDRE LJUD + MER TID

En fantastisk ide som kom från kunden Édouard från Petitjeandan. Många andra hölstermärken (inklusive vårt, en gång i tiden) använde mestadels metallknapp eller kardborreband för att hålla vapnen säkrade. Detta orsakar dock ljud när du drar fram vapnet.

Denna fästrem, som vi själva experimenterat med, kan ge dig minst 3 sekunder innan någon kan upptäcka att du dragit ditt vapen. Och i nödfall är dessa sekunder avgörande.

Du kan också ta bort det om du vill kunna dra ännu snabbare.


DINO MAGHÖLSTER ÄR PERFEKTA FÖR

När du är en kille som har sådär 20 pistoler, och givetvis, inte vill köpa ett hölster för varje.


När du är kvinna har du många olika typer av kläder som oftast inte lämpar sig för andra hölster

 Du vill ha ett bekvämt & andningsbart men ändå fungerande hölster. 


När du är en hårt arbetande person som är ute på vägarna hela tiden och du vill hålla dig beredd. När saker och ting inträffar vill du i alla fall inte bli upptäckt med att redan vara beväpnad.VAD VÅRA KUNDER SÄGER 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️"Jag beställde tre olika magband-hölster eftersom jag måste hålla min Glock 26 dold på mitt arbete. Så vilket hölster jag än köpte var jag tvungen att bära det cirka 12 timmar om dagen 5 dagar i veckan. Jag har mage och ingen rumpa så bälteshölster (inne eller ute) är inte det bästa för min del. Det dyraste bandet jag fick var från Falco och kostade mer än 70 dollar. Detta Dragon magband från Dinosaurized var överlägset det billigaste. Det är också det enda jag använder. Mycket bekvämt och andas rätt bra. Det blir varmt men det blir alla magbälten till viss del. Jag har precis vant mig vid det. Jag utför underhålls- och säkerhetsarbete. Vilket innebär att jag bär den här saken medan jag utför lite bygge och manuellt arbete, och det går utmärkt. Med det vill jag säga att bandet inte alls ser ut som det gjorde när jag först fick det. Det har varit i ständigt bruk i nästan ett år och jag har anpassat det mycket. Jag bär handbojor i det extra hölstret och ett extra magasin och en ficklampa i de två öglorna. Jag har satt fast en fästrem på det, men innan jag gjorde det fungerade det vanliga tyghölstret bra. För det här priset har du råd att experimentera. En kille som jag jobbat med i över ett år blev chockad när jag nämnde att jag bar en på jobbet, så det säger hur bra dolt det är. Jag skickar med några bilder för att visa vad jag gjorde. Ärligt talat så älskar jag den här saken. Om det håller ett år har jag tur, så jag funderar på att beställa några fler. Jag menar det kostar mindre än 50 dollar, och visst, den sitter inte jättefast, men jag gissar att alla hölster som slits och används som mina inte skulle hålla såpass länge. Hur som helst, om du är det minsta nyfiken på idén med magband så skaffa det här!"

JonssonDrängsmark, Skellefteå Municipality, Västerbotten County


"Jag älskar det här bandet. Jag använder för att bära varje dag. Det är väldigt bekvämt och jag kan bära det ihop med allt: träningsshorts, byxklänning, arbetskläder, shorts och byxor. Jag bär det mot höften och döljer effektivt min Springfield xds. De extra magasinhållarna är skräp så jag räknar inte med dem. Jag klippte av flikarna på höljet för att snabbare komma åt det och för att det blev bekvämare. Om jag bär det lägre känns det som en förlängning av mina shorts och det stör mig inte. Jag har ett läder-IWB hölster och också ett fickhölster och den här är överlägset min favorit, främst för att det inte drar i alls mina byxor, jag behöver inte ens något bälte. "

Viggo, Östra Göinge Municipality, Skåne County


"Detta är mitt EDC-hölster. JAG ÄLSKAR DET! Det är så svårt för en kvinna att hitta ett bra hölster och det här är är överlägset min favorit. Eftersom det är det mest allsidiga. Jag bär en Beretta Px4 Storm-kompakt (nej, inte den solkompakta) Och jag ÄLSKAR min pistol men det är inte det enklaste vapnet för en kvinna att dölja. (Och jag personligen föredrar att inte bära det öppet) Med det här hölstret kan jag dock dölja min pistol under flera olika klädslar eftersom jag kan ha pistolen på många olika ställen Höft, rygg, bröst, lågt ner... Jag kan välja vilket som helst beroende på vilken klädsel jag har på mig. Bonus - jag lyckades dölja det när jag var gravid! I mammakläder! Med en jättestor mage i stora mammabyxor! Jag skickar med en bild av mig när jag dolde det samtidigt som jag var gravid. "

Gunnarsson Lönsboda, Osby Municipality, Skåne County

”Den rymmer min Springfield 1911 45. och min MP Smith Western 45.Caliber mycket bekväm och det går absolut inte att se någonting när jag har en skjorta över. Mycket diskret. Jag är väldigt nöjd med det. 👌🏾👌🏾💯👍🏾 "

 Dave P.- Strömsfors


EN STORLEK PASSAR DE FLESTA: Gjort av elastiskt & anpassningsbar neopren - Dragon Bell Hölster passar upp till 44” i omkrets.  


ERBJUDANDE UNDER BEGRÄNSAD TID

BÄSTA VÄRDET

3 DRAGON HÖLSTER

1 hölster kostar $60 dollar, nu kan du få 3 hölster till priset av $29.99 dollar styck.

GRATIS FRAKT

SPARA $90

Dragon Belly Hölster

$60

$29.99/HÖLSTER

TOTALT $89.97 (3 hölster)
2 DRAGON HÖLSTER

1 hölster kostar $60, nu kan du få 2 hölster till priset av$34,99dollar styck.

GRATIS FRAKT

SPARA $50

Dragon Belly Hölster

$60

$34.99/HÖLSTER

TOTALT $69.98 (2 hölster)
1 DRAGON HÖLSTER

1 hölster kostar $60, nu kan du få 1 hölster till priset av $39,99 dollar styck.


FRAKTKOSTNAD: $3.99 

SPARA $20

Dragon Belly Hölster (Swedish)

$60

$39.99/HOLSTER

TOTAL $39.99 (1 holster)Om du är VÄNSTERHÄNT, efter att du har köpt, skicka ett mail till support@dinosaurized.com och vi skickar genast de vänsterhänta hölstren.

GARANTERAD NÖJDHET, ENKEL ÅTERBETALNING OCH 30 DAGARS PENGARNA-TILLBAKA-GARANTI

- Vi på Dinosaurized tror på att våra produkter är verkligt innovativa och litar till 100% på dem. Vi förstår att det kan kännas osäkert att köpa saker på nätet hos företag som inte är ärliga mot sina kunder, så vi går till ytterligheter för att få dig nöjd.

- Om du har köpt och känner att det inte var något för dig, inga problem. Skicka bara iväg ett meddelande till support@dinosaurized.com och vi kommer gottgöra dig genom att erbjuda dig ett byte eller återbetalning. 100% Enkelt & Riskfritt.

Leverans

Leveranstiden varierar från 10-20 arbetsdagar.

 Vi laddar genast upp din spårningskod till Paypal efter att vi skickat, det kan ta 3-4 dagar innan den aktiveras.   

Refunds

Om du av en eller annan anledning bestämmer dig för att du inte är nöjd kan du enkelt och snabbt kontakta vår hjälpsamma kundtjänst (support@dinosaurized.com) och enkelt få dina pengar tillbaka. Det enda vi ber dig om är att skicka tillbaka produkten till vårt lager!

© Dinosaurized. All rights reserved.